Zamieszczone przez szkoda
Czujnik temperatury zewnętrznej
Zwiń
X
-
renas, albo ten post był napisany dwa razy albo mam deja vu :wink:
Po prawej stronie jak stoisz przed samochodem i patrzysz na swoją furę. Jak siedzisz za kierownicą to po lewej stronie. Oczywiście cały czas chodzi o czujnik temperatury zewnętrznej - ten za kratką w zderzaku (a właściwie w osłonie zderzaka)Była: O1 1.6 MPI
Jest: O3 1.2 TSI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osCzujnik z fotki to w/g mnie wystepuje przy opcji z klimatronikiem. A czujnik temp zew. to raczej jest w lusterku..... - choć moge się mylic (chyba, ze mi sie z seatem pomyliło)
Ze schematów climatronica są 2 czujniki:
1-szy za kratką w zderzaku
2-gi w kanale dolotowym powietrza do nagrzewnicy (?)
W innych znanych mi autach, wyświetlanie temperatury zewnętrzenej było zawsze powiązane z obecnością klimy ===> nie ma klimy = nie ma czujnika
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osCzujnik z fotki to w/g mnie wystepuje przy opcji z klimatronikiem. A czujnik temp zew. to raczej jest w lusterku..... - choć moge się mylic (chyba, ze mi sie z seatem pomyliło)Zamieszczone przez Jacek Wo.W lusterku raczej nie ma - sprawdzałem.
Ze schematów climatronica są 2 czujniki:
1-szy za kratką w zderzaku
2-gi w kanale dolotowym powietrza do nagrzewnicy (?)
W innych znanych mi autach, wyświetlanie temperatury zewnętrzenej było zawsze powiązane z obecnością klimy ===> nie ma klimy = nie ma czujnika
Komentarz
-
Komentarz